PERNE DE AER
Branduri
Produse noi

Despre noi

S.C. Auto-Truck SRL este o societate privata cu capital romanesc, infiintata in 2001 avand ca obiect de activitate comertul cu piese auto pentru autocamioane, semiremorci si autoturisme. Deviza firmei este CALITATE FARA COMPROMIS. Societatea noastra este cunoscuta in Romania atat ca distribuitor de perne de aer, cat si importator direct de piese auto originale.

Obiectivul nostru principal este satisfactia clientilor nostri prin produse de calitate, promptitudine, eficacitate si, nu in ultimul rand, prin profesionalism si disponibilitate. Un alt obiectiv important este cresterea numarului de parteneri al firmei, sustinut de un personal tanar in continua formare.

Business-ul dezvoltat de catre compania noastra a fost tot timpul orientat catre client de aceea, investim timp si bani pentru a evolua impreuna cu cerintele pietei. Incepand cu anul 2009, prin intermediul acestui site dorim sa punem la dispozitia clientilor nostri o platforma electronica de consultare a catalogului nostru de perne de aer, dar si posibilitatea de a comanda si a urmari procesul de livrare a produselor achizitionate.

Departamentul de vanzari va poate pune la dispozitie cataloage si informatii tehnice in vederea identificarii pernelor de aer si a celorlalte piese.

95% din gama de perne de aer prezentate se afla in stoc.

In urma studiilor efectuate cu ajutorul clientilor nostri dorim sa imbunatatim continuu oferta noastra si va asiguram de intregul nostru suport in a gasi cele mai bune conditii si preturi.
Pentru mai multe detalii, vezi site-ul www.autotruck.ro


Cos cumparaturi
Nu aveti produse in cosul dvs. de cumparaturi.
Istoric afisari
Nu ati vizualizat niciun produs...
Promotii
Nu sunt promotii!
Copyright © 2004-2023 Auto Truck SRL. Toate drepturile rezervate.